O "Conventie internationala a blondelor" va avea loc la Sofia, vineri, de la ora locala 13.30, capitala bulgara urmand sa gazduiasca prima editie a acestui eveniment insolit, care va include si o parada a blondelor, sambata, de la ora 14.00
Potrivit sofiaecho.com, parada va avea loc pe strazile centrale ale Sofiei, iar la acest eveniment, la care vor participa femei blonde din 20 de tari, tinuta obligatorie este un top roz cu jeansi albi sau fusta de aceeasi culoare si accesorii roz.

Totodata, concursul Miss Blonde va avea loc la clubul Sin City, sambata, de la ora 22.00. Potrivit MEDIAFAX, la acest concurs vor fi acordate premiul pentru cea mai frumoasa blonda si premiul pentru cea mai inteligenta blonda.

"Suntem o ramura privilegiata a gintei feminine si pe seama noastra se spun multe glume. Chiar si intre noi ne spunem glume cu blonde",
a declarat Olga Uskova, de la International Association of Blondes.

La acest eveniment va fi prezentat si un imn, interpretat de o cantareata bruneta din Bulgaria. "Vreau doar sa demonstrez tuturor ca intre blonde si brunete domneste pacea si ca ne intelegem foarte bine intre noi", a declarat, la randul ei, cantareata, al carei nume de scena este Klavdia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.