Presa britanica vorbeste despre Giuliano Stroe, in varsta de 6 ani, care a doborat 2 recorduri mondiale, comparandu-l cu Arnold Schwarzenegger, dupa ce pozeaza in pozitii specifice actorului.
Potrivit dailymail.co.uk, Giuliano Stroe si fratele sau Claudiu, in varsta de numai 4 ani, se antreneaza cu greutati cate doua ore pe zi. Tatal celor doi, Iulian Stroe, a inceput sa-i antreneze pe amandoi de la varste foarte fragede, cu acordul sotiei sale. [VIDEO] Un pusti roman de 5 ani, cel mai puternic copil din lume]

Giuliano, cel mai mare dintre cei patru copii ai familiei Stroe, spune ca succesul nu l-a schimbat si ca inca ii place sa faca lucrurile obisnuite pe care le fac copii, cum ar fi sa deseneze, sa se joace in parc sau sa se uite la desene animate. Totusi, baietelul recunoaste ca ii place foarte tare sa fie aplaudat dupa ce isi face numerele, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.