New Delhi: Mii de prezervative folosite au blocat canalizarile satului unde au fost cazati cei peste 7000 de sportivi participanti la Jocurile Commonwealth.
Presedintele Federatiei Jocurilor Commonwealth, Mike Fennell, s-a declarat incantat de faptul ca participantii la competitia din New Delhi practica sexul protejat, desi folosirea masiva a prezervativelor a provocat probleme la sistemul de canalizare, relateaza Mediafax.

Un automat de prezervative, care contine aproximativ 4.000 de pachete, a fost instalat in satul sportivilor. Potrivit Daily Mail, la scurt timp dupa intalare, prezervativele se injumatatisera, iar oficialitatile au declara ca va fi aprovizionat daca este necesar. Autoritatile au adaugat ca nu au fost analizate proportiile deseurilor rezultate si nu s-au asteptat la un asemenea incident, relateaza digitaljournal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.