Un adolescent din Marea Britanie nu va mai putea merge niciodata in SUA, dupa ce i-a trimis presedintelui Statelor Unite un mesaj jignitor.
Luke Angel, in varsta de 17 ani, nu credea ca o sa fie vreodata in centru atentiei Biroului Federal de Investigatii, insa acest lucru s-a intamplat, datorita unui mesaj ofensator si amenintator trimis presedintelui Barack Obama.

Potrivit digitaljournal, pustiul nu s-a gandit ca emailul sau a fost interceptat de catre FBI, care a contractat Politia Metropolitana, care la randu-i a anuntat Politia din Bedfordshire, orasul natal al lui Angel. Autoritatile locale l-au anuntat ulterior pe tanar ca i-a fost interzis pentru tot restul vietii accesul in SUA.

Emailul defaimator a fost trimis acum o luna, iar potrivit declaratiei pe care a dat-o politiei, tanarul nu-si mai aminteste detaliile, deoarece, conform spuselor sale, "era baut si drogat cand a trimis emailul.

Potrivit bedfordshire-news.co.uk, Angel si-ar fi exprimat totala scarba si ura fata de Obama si guvernul american, dupa ce a urmarit o emisiune televizata despre atentatele de la 11 septembrie 2001. Pustiul si-ar fi aratat profunda dezamagire fata de SUA dupa ce ar fi aflat despre teoriile conspiratiei care se invart in jurul subiectului 9/11, fiind convins ca autoritatile locale au pus la cale acele atrocitati, in urma carora au murit peste 3000 de americani.

Tanarul si-a recunoscut fapta, insa nu-i pasa foarte mult de interdictia impusa de SUA, parintii sai fiind mai nefericiti decat el, relateaza Yahoo News.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.