Un profesor de drept din Australia a rupt pagini ale Coranului si Bibliei si le-a folosit pentru a-si face tigari, intrebandu-se care arde mai bine.
Videoclipul, intitulat "Biblia sau Coranul - care arde mai bine?", a aparut pe YouTube la scurt timp dupa controversa provocata de un pastor american care dorea sa arda exemplare ale Coranului, informeaza AFP, citata de MEDIAFAX.

In clipul de 12 minute, Alex Stewart, membru al unui grup de atei, arata un exemplar al Coranului si unul al Bibliei, rupand pagini si facand din ele tigari. Videoclipul, care a fost retras in scurt timp de pe YouTube, fusese postat la exact noua ani de la atentatele din 11 septembrie.

Stewart a fost convocat pentru o audiere la locul sau de munca, Universitatea Tehnologica din Queensland, si a fost suspendat. "Universitatea este extrem de nemultumita si dezamagita", a declarat vicecancelarul institutiei de invatamant, Peter Coaldrake.

Alex Stewart a explicat ca a dorit sa isi exercite dreptul la libertatea de exprimare. "Videoclipul era o gluma", sustine el, precizand ca fuma iarba obisnuita, nu marijuana.

Citeste si: [Militanti crestini au rupt pagini din Coran in fata Casei Albe]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.