Un barbat din Kentucky a ucis cinci persoane, in urma unei dispute legate de micul dejun, apoi s-a sinucis.
Un barbat in varsta de 47 de ani din Kentucky a impuscat mortal cinci persoane, printre care se afla sotia si fiica sa vitrega, inainte de a se sinucide, ca urmare a unei dispute legate de felul in care sotia sa ii pregatise micul dejun, relateaza BBC News Online.

Potrivit MEDIAFAX, Incidentul a avut loc intr-un parc de rulote din localitatea Jacison, aflata in statul Kentucky. Un vecin al familiei a afirmat ca disputa a inceput dupa ce sotia barbatului i-a servit acestuia oua la micul-dejun.

Victimele lui Stanley Neace sunt sotia acestuia, Sandra, in varsta de 54 de ani, fiica sa vitrega, Sandra Strong, in varsta de 28 de ani, si trei vecini.

Una dintre vecinele familiei Neace a fost impuscata in fata fiicei sale de sapte ani. "Fiica ei a strigat «Te rog, te rog nu ma impusca», iar el a spus «Bine, poti pleca»", a relatat un martor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.