Un roman care locuieste in Statele Unite ale Americii (SUA) s-a trezit cu o factura de 700 de dolari deoarece a apasat o tasta gresit cand a format un numar. Astfel, in loc de 3 centi minutul, romanul a fost taxat cu 3 dolari pe minut pentru convorbitile facute.

Ofertele de telefonie internationala la costuri reduse pot aduce in cutia postala facturi de sute de dolari, daca modalitatea de conectare la numarul dorit nu e intocmai cea indicata. I s-a intamplat unui roman stabilit in SUA care s-a trezit cu o factura de 700 de dolari doar din cauza ca a apasat o tasta suplimentar, scrie EVZ.ro.

Alin F. a dorit sa profite de oferta unei companii americane, prin intermediul careia putea sa vorbeasca in tara, atat pe telefonul fix, cat si pe cel mobil, cu un tarif de doar 3 centi pe minut. Cand a primit factura a constatat ca fusese taxat cu 3 dolari pe minut, deoarece, din cauza unei erori, apelurile sale in tara au ajuns prin intermediul companiei la care are abonamentul uzual de telefonie, AT&T, si nu prin compania Telstar.

Din fericire, dupa ce a primit factura de 700 de dolari, Alin a luat legatura cu AT&T, iar compania a fost de acord sa-i reduca suma de plata la 150 de dolari. Acest lucru s-a intamplat numai dupa ce romanul a aratat ca cea mai mare parte a din suma facturata a aparut din cauza unei erori.

Restul articolului il gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.