Faimoasele taxiurile negre de pe strazile Londrei au fost desemnate cele mai bune taxiuri din lume, in urma unui sondaj realizat de Hotels.com
56% dintre persoanele care utilizeaza taxiurile ca mijloc de transport, care au fost interogati de catre Hotels.com au declarat ca taxiurile capitalei Marii Britaniei ofera cele mai buen servicii, urmate de catre cele care ruleaza pe strazile din New York si Tokyo.

Potrivit Luxuo, taxiurile din Berlin sunt pe locul 4, in timp ce taxiurile Tuk Tuk din Bangkok au prins pozitia a 5 a in top, dupa ce in 2009 se aflau pe locul 7.

Respondentii au declarat ca soferii londonezi sunt cei mai faimosi si cei mai cumsecade din lume, intrecandu-i pe cei din Paris si New York care nu sunt o companie atat de agreabila. Taximetristii din Roma au fost votati in cu cele mai rele calificative in ceea ce priveste condusul.

Hotels.com a realizat in mai 2010 sondajul pe un esantion de 1,900 de turisti care calatoresc in jurul lumii.

Cele mai bune taxiuri din lume:

1. London 56%
2. New York 28%
3. Tokyo 27%
4. Berlin 17%
5. Bangkok 14%
6. Madrid 14%
7. Copenhagen 11%
8. Dublin 11%
9. Frankfurt 10%
10. Paris 10%

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.