Politia franceza a arestat marti un cuplu, dupa ce a descoperit opt cadavre de nou-nascuti in nordul Frantei, unele in fosta casa, iar altele in fosta lor gradina.
Potrivit Ministerului francez de Interne, femeia, o asistenta cu doi copii mari, este acuzata ca a ucis cel putin opt nou-nascuti ai sai. Intr-unul dintre cele mai grave cazuri de infanticid din istoria recenta, Dominique Cottrez, in varsta de 45 de ani, urmeaza sa fie inculpata pentru crima si risca pana la 15 ani de inchisoare, relateaza Daily Mail.

Potrivit informatiilor care circula in prezent, ea si-a marturisit faptele, dupa ce opt cadavre au fost descoperite in jurul casei sale.

Sotul femeii, Pierre-Marie, in varsta de 47 de ani, care lucreaza pentru consiliul local, risca inchisoare pentru ca nu a denuntat crimele si pentru ca a ajutat la ascunderea cadavrelor, descoperite in saci de plastic, relateaza NewsIn.

Cei doi francezi au fost descrisi de un vecin drept "stalpi ai comunitatii locale", unde traiau impreuna cu una dintre fiicele sale si cu un nepot. "Dominique este o femeie minunata, care era devotata celorlalti membri ai familiei si in special copiilor", a spus vecinul. Ea si-a ingrijit tatal, Oscar, pana la moartea recenta a acestuia, dar nu a sugerat ca ar fi gravida, dupa nasterea fiicelor sale, in anii '80.

"Este o femeie voinica, originara dintr-o familie de fermieri, asa ca putea sa isi ascunda sarcinile", a adaugat vecinul. Se crede ca femeia a ucis primul bebelus in 1988, iar descoperirea accidentala a doua cadavre, sambata, a dus la lansarea unei anchete judiciare.

"Suspiciunea macabra este ca acest lucru se intampla de 22 de ani, si niciuna dintre autoritati nu si-a dat seama", a spus o sursa judiciara. "Daca nu ar fi gasit cineva niste oase in timp ce sapa un iaz si nu ar fi devenit suspicios, nu ar fi stiut nimeni de aceste crime", potrivit oficialului.

Exista temeri ca femeia s-a folosit de cunostintele sale medicale pentru a comite crimele. Ca asistent, ar fi avut acces la mai multe medicamente potential letale. Politia a folosit caini si sonare pentru a verifica fosta locuinta si gradina a celor doi.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.