Potrivit unor studii recente, femeile ating apogeul frumusetii la varsta de 31 de ani.
Femeile cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani sunt considerate mai atractive decat pustoaicele de 18-19 ani, au descoperit cercetatorii.

Potrivit The Telegraph, sondajul a fost realizat pe un esantionde 2000 de persoane, barbati si femei, care au declarat ca frumuseara este mai mult axata pe personalitate decat pe simpla aparenta sau infatisare.

Cand au fost intrebati la ce varsta femeile sunt mai atractive, cei mai multi au ales anii '30, iar frumusetea a fost definita de peste 70% dintre respondenti, ca fiind starea de incredere in sine pe care o poseda aceste femei. 67% dintre respondenti sunt de parere ca frumusetea este aspectul placut, in timp de 47% cred ca stilul unei femei conteaza cel mai mult.

Printre celebritatile care acum se afla la varsta de 31 de ani se afla Christine Bleakley, Alesha Dixon si Danielle Lineker.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.