Un ziarist de la cotidianul de mare tiraj Komsomolskaia Pravda a reusit sa-i ia un interviu celebrei caractatite prezicatoare Paul, care, desi s-a retras din activitatea de oracol, a facut o exceptie pentru pentru oaspetele sau rus si i-a indicat cine va fi din 2012 lider la Kremlin.

Corespondentul cotidianului rus Aleksander Milkus a mers la acvariul din Germania unde vietuieste cefalopodul care a prezis cu o corectitudine de 100% rezultatele unor meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal, inclusiv cel al finalei, relateaza NewsIn.

Pe o bucata de hartie, ziarisul a scris "Medvedev", iar pe alta "Putin", le-a pus in plicuri si a lipit plicurile de peretii acvariului in care se afla Paul. Caracatita a ridicat un tentacul si a aratat catre unul din plicuri.


"Votul" lui Paul a fost sigilat si va fi pastrat intr-un seif pana la alegerile din 2012, precizeaza Komsomolskaia Pravda, care publica si o fotografie cu "momentul votului" lui Paul.

Ziaristul povesteste cum a decurs intalnirea cu interlocutorul sau. Paul a iesit din spatele unei pietre si avea doar un ochi deschis. "Paul, esti foarte popular in Rusia. Nu raspunzi la unele intrebari, asa cum face o adevarata vedeta?", l-a intrebat ziaristul rus. "Cum faci de prezici cu asa exactitate?", a continuat cu intrebarile. Paul a deschis si cel de-al doilea ochi. "De fapt, suntem cele mai inteligente animale din lume. Nu avem un creier, ci noua - in fiecare tentacul, si toate in cap", a raspuns caracatita, dupa cum relateaza jurnalistul rus. Dialogul a continuat pe acest ton, iar in final a avut loc predictia in privinta viitorului presedinte rus.

Komsomolskaia Pravda promite ca va deschide plicul cu predictia lui Paul in ziua alegerilor prezidentiale din 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.