Caracatita Paul, care a uimit o intreaga lume prezicand corect rezultatele meciurilor de fotbal de la Cupa Mondiala, si-a gasit o noua vocatie: cea de aplicatie iPhone.

Este vorba despre un program dezvoltat de o societate braziliana, uTouchLabs, care permite intr-un mod amuzant alegerea intre doua optiuni.
Utilizatorul tasteaza cele doua optiuni, iar o versiune animata a oracolului cu opt tentacule alege intre cele doua posibilitati. De pilda: "Cinema sau teatru? Pizza sau sushi? Marcia sau Andrea? Intrebati caracatita!", sugereaza aplicatia.

De data aceasta, alegerea lui Paul nu este gratis. Caracatita animata taxeaza utilizatorul cu 99 de centi pentru a-i indica alegerea.

In timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, Paul, o caracatita de la acvariul Oberhausen din Germania, isi exprima verdictele alegand sa se deplaseze catre una dintre cele doua cutii de plexiglas in care era amplasata hrana si pe care era lipit steagul echipelor concurente.

Caracatita a prezis astfel corect toate rezultatele echipei Germaniei, precum si victoria Spaniei din finala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.