Odihna poarta un rol esential pentru sanatatea fiecaruia si nu trebuie neglijata. Unii oameni prezinta in somn diverse activitati dintre care unele sunt foarte ciudate.

Somnul este absolut necesar organismului pentru refacere si mentinerea sanatatii. Acele 8 ore de somn pe noapte care sa cuprinda si perioada dintre orele 22:00 si 00:00 sunt esentiale pentru buna functionare a organismului, pentru longevitate, atentie, randament, mentinerea tineretii, a imunitatii si asa mai departe, scrie Healthy.Kudika.ro.

In mod normal somnul are mai multe perioade ce alterneaza. Somnul profund este cel fara vise si in aceste momente organismul se regenereaza, iar in timpul somnului cu vise (REM) activitatea cerebrala este foarte intensa in anumite arii, acest somn fiind extrem de util pentru echilibrul psihic al persoanei respective, avand loc toate descarcarile emotionale. Medicii spun ca nu este indicat sa intrerupem somnul, nici macar pentru a merge la toaleta noaptea. Intreruperea somnului poate dezvolta unele comportamente total inadecvate...

  • Sex in timpul somnului

Da, exista persoane care fac sex in timpul somnului cu partenerul... de langa ei. Ideal ar fi cel de langa sa fie tocmai partenerul, insa exista si situatii jenante cand se doarme cu prietenii spre exemplu. Ceea ce este interesant e ca aceste persoane nu isi aduc aminte nimic si nici macar nu stiu ca au tendinta de a face sex in somn.

  • Hotul la frigider!

Daca unii fac sex in timpul somnului (caz poate destul de fericit), altii obisnuiesc sa goleasca frigiderul. Desigur, nici acestia din urma nu isi amintesc nimic dimineata din activitatile lor gurmande de peste noapte, insa cel mai probabil se intreaba de ce nu reusesc sa slabeasca desi tin dieta si eventual mai fac si sport.

Mai multe ciudatenii ale oamenilor in timpul somnului gastiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.