Cel mai gras roman a reusit sa treaca de la 350 de kilograme la 150 in numai patru luni.

Bucuresteanul Stelian Jurca, diagnosticat in luna februarie cu obezitate morbida, a reusit sa ajunga de la 350 de kilograme la 150 in doar patru luni, in urma unei interventii chirurgicale la care a fost supus la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala, potrivit Realitatea TV.

In luna februarie, bucuresteanul Stelian Jurca a primit diagnosticul de obezitate morbida, dupa ce doctorii au constatat ca avea 350 de kilograme, la varsta de 47 de ani, relateaza NewsIn.

El se ingrasase treptat, fara sa fie preocupat prea mult de kilogramele in exces. Cand a fost dat afara din postul de gardian public, in 2005, pentru ca nu mai putea indeplini baremele fizice, Jurca s-a mai ingrasat o suta de kilograme, de suparare.

Viata i s-a schimbat in ziua in care 16 oameni s-au chinuit pentru a-l scoate din casa si a-l duce la spitalul Sfantul Ioan. Dupa trei zile de la operatie a fost externat, iar de atunci respeca un regim alimentar sanatos, fara zahar si grasimi.

Atunci cand l-au vazut prima data pe Stelian Jurca, medicii spuneau ca va slabi 100 de kilograme in 6 luni. Barbatul a depasit insa toate asteptarile, pierzand de doua ori mai multe kilograme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.