Sunt oare cei de la British Petroleum mai inteligenti decat un pusti de 10 ani?
Charlie Vaughan, un baietel in varsta de 10 ani, a avut ingenioasa idee de a opri scurgerile de petrol din Golful Mexic cu ajutorul unui farfurii din otel, a unei chei si a unui robot subacvatic. Potrivit Xomba.com, pustiul le-a trimis jurnalistilor americani de la televiziunea Fox, un filmulet in care ii invata pe specialistii de la BP ce au de facut pentru a curate pata de petrol.

Charlie Vaughan, considerat un geniu de catre jurnalistii din SUA, le-a dat o lectie celor de la British Petroleum, compania responsabila pentru dezastrul ecologic produs in Golful Mexic, ajutat de catre tatal sau, inginer si profesor la Universitatea din Minnesota.

De la scufundarea unei platforme de extractie, la jumatatea lunii aprilie, in apele golfului se scurg zilnic 800.000 de litri de petrol, iar autoritatile americane cauta cu disperare solutii pentru a pune capat poluarii. [Obama: Promit ca "BP va plati" pentru mareea neagra]


Potrivit 9AM, saptamana trecuta, Compania British Petroleum a fost de acord sa infiinteze un fond de 20 de miliarde de dolari pentru a asigura victimele mareei negre din Golful Mexic ca vor primi despagubiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.