Afla si tu din ce fac bani odraselele miliardarilor!
Exista doua directii majore ce pot fi abordate atunci cand unul dintre parinti (sau amandoi) detine o suma fabuloasa de bani: sa fii Paris Hilton sau sa fii un nimeni. Fireste, in spatele cuvantului "nimeni" se ascunde un copil ambitios care nu doreste sa epateze sau sa traiasca toata viata din banii parintilor, realizand o multime de lucruri pe cont propriu, potrivit Yuppy.

Nu spunem ca Paris Hilton n-ar castiga singura bani. Doamne fereste. Blondina are insa o imagine puternica, suficienta momentan pentru a promova un brand sau un club (da, ia zeci de mii de dolari numai ca sa apara intr-un club). Dincolo de aceste exagerari care nici nu fac obiectul discutiei, se ascund descendenti demni de toata lauda, capabili sa-si ia singuri viata in fraie si sa nu profite de pozitiile sau averile colosale ale celor care i-au facut.

Peter Buffett este fiul mogulului media Warren Buffett, care detine posturi de televiziune si ziare de prestigiu de peste ocean. Peter este un om simplu, care si-a urmat pasiunea, lansand 17 albume muzicale pana in prezent. Putini stiu ca el a facut coregrafia dansurilor din superbul film Dansand cu lupii.

Dylan Lauren este fiica lui Ralph Lauren, celebrul creator de moda. Urmandu-si un vis pe care l-a avut de mica, Dylan si-a deschis un magazin de dulciuri care astazi este cel mai mare din lume (Dylan’s Candy Bar - New York). Se ocupa singura de managementul afacerii, aducand peste 5.000 de sortimente diferite de dulciuri.

Lisa Brennan-Jobs este fiica lui Steve Jobs, CEO Apple Inc. Steve a urcat rapid in topul Forbes gratie lansarii unor produse care se vand excelent si pe timp de criza economica. Lisa este scriitoare si jurnalista, colaborand intens cu reviste ca O Magazine, Vogue sau Harvard Crimson.

Citeste si:
Află prin ce au trecut celebritățile la începutul carierei
Află prin ce au trecut...

Stella McCartney, fiica lui Sir Paul, este o creatoare de moda apreciata in intreaga lume. Pe cand avea numai 16 ani, a urmat un stagiu cu faimosul Christian Lacroix, care a initiat-o in tainele modei. Acum, Naomi Campbell si Kate Moss ii poarta frecvent creatiile pe catwalk.

Click aici pentru a descoperi ce afaceri faimoase au alti copii de miliardari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.