Primul hotel din spatiu va fi inaugurat in 2012. Sute de persoane sunt interesate sa-si rezerve deja un bilet. Un weekend intr-o capsula care calatoreste in spatiu cu o viteza de 30.000 de kilometri la ora, la 450 de kilometri deasupra Terrei, va costa aproximativ 3 milioane de euro.
Arhitectii companiei The Galactic Suite Space Resort din Barcelona pregatesc un proiect care va revolutiona turismul. Ei au declarat pentru The Daily Telegraph ca lucreaza pentru a pune bazele unei noi nise in industria turismului, nisa care se va bucura de un succes enorm in viitor: calatoriile in spatiu.

In acest sens, arhitectii pregatesc inaugurarea primului hotel din spatiu care isi va deschide trapele in doi ani. Potrivit Adevarul, un sejur la viitorul hotel galactic va costa aproximativ 3 milioane de euro, suma in care este prevazuta si pregatirea viitorilor turisti - un stagiu pe o insula tropicala care va dura opt saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.