O fata de 11 ani din Bulgaria a nascut o fetita, in ziua nuntii sale, devenind astfel una dintre cele mai tinere mamici si sotii din lume
Kordeza Zhelyazkova, din Sliven, Bulgaria, a fost nevoita sa intrerupa petrecere de nunta pentru a ajunge de urgenta la spital, unde a dat nastere unei fetite de peste doua kilograme. "Nu ma voi mai juca cu alte jucarii, pentru ca am una noua acum", a declarat aceasta dupa nastere. Dupa o noapte in spital, parintii copilului au reluat oficializarea relatiei.

Tatal copilului, in varsta de 19 ani, va sta insa sase ani in inchisoare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora, relateaza DailyMail. Acesta sustine ca nu a planuit un copil si nu a stiut adevarata varsta a prietenei sale, crezand initial ca aceasta are 15 ani.

La randul ei, tanara mamica marturiseste ca nu si-a dat seama ca este insarcinata, fiind descoperita de bunica ei, care a observat ca a luat in greutate. Femeia in varsta de 55 de ani spune ca este o traditie ca fetele sa faca copii din vreme.

"Nu ma voi mai duce la scoala acum ca am un copil", a adaugat tanara mamica. Cu toate acestea, copilul va fi crescut de bunici, varsta pentru dreptul de acordare a consimtamantului fiind de 14 ani in Bulgaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.