Un pod de 140 de metri, care face legatura dintre doi munti din Alpii austrieni va fi dat spre folosinta incepand cu luna decembrie. Este vorba despre unul dintre cele mai infricosatoare poduri din Europa, nu neparat pentru ca este situat la circa 30 de metri distanta de pamant si ca este total transparent
Potrivit Austriantimes, constructia care se afla in statiunea Stubnerkogelbahn, la 2.300 de metri deasupra nivelului marii, va fi inaugurata pe 8 decembrie.

Cei care l-au construit au declarat ca turistii vor avea parte de o priveliste de neuitat pentru ca vor putea sa vada muntii si vaile platoului Stubnerkogel, ce se situeaza sub pod. Potrivit Ziua, constructia este una foarte sigura, au dat asigurari specialistii, care au mai spus ca materialul din care este construit podul este foarte rezistent, are o latime de un metru iar cablurile care il sustin pot sa faca fata cu brio si unui vant cu o viteza de 200 de kilometri la ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.