Este un camion! Fugiti! Ba nu, stati. Nu face rau nimanui, din contra. Va spunem din start ca are inauntru o locuinta excelent amenajata, incat orice si-ar dori sa locuiasca in el. E ca o rulota, o ditamai rulota care vrea parca sa treaca prin lacuri, prin desert, peste munti. Oriunde. E MAN TGA de la Unicat.
Iti aduci aminte brusc ca ai pus zilele trecute 3 milioane de dolari sub saltea. Bun. Surpriza, exact asta este pretul camionului Unicat. Daca vorbesti frumos araba, probabil ti-l vor livra in cel mai scurt timp. Ai opt roti moi, tocmai bune pentru nisip. Ele sunt cuplate la o transmisie 8x8 integrala, ce livreaza puterea dezvoltata de motor, adica 480 CP. Cabina e plina de piele Alcantara, display-uri touchscreen, camere video si alte minunatii, dar adevarata minune se ascunde in spate. Exista acolo un modul de 9.5x2.5x2.5 metri, transformat intr-o locuinta primitoare si dotata cu tot ce trebuie omului calator.

Sufrageria are o canapea ce poate gazdui 6-7 persoane. Display-ul central masoara 46 de inci, el fiind conectat la un sistem multimedia, la o consola Playstation 3, un player Blu-ray si un sistem audio surround, potrivit Yuppy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.