Odihna de veci deasupra mormantului lui Marilyn Monroe redevine un vis accesibil, dupa ce cumparatorul mormantului si-a retras oferta de 4,6 milioane de dolari, din motive de incapacitate de plata, anunta Los Angeles Times.
Potrivit publicatiei, cumparatorul japonez a licitat pe eBay, dar cateva ore mai tarziu a anuntat ca isi retrage oferta: "Sunt profund dezolat, dar trebuie sa anulez, din cauza ca am probleme cu plata", a justificat acesta, citat de NewsIn.

Eternitatea intr-un mormant situat chiar deasupra celui al lui Marilyn Monroe din cimitirul Westwood Village Memorial Park, Los Angeles, a fost scoasa la licitatie si vanduta initial contra sumei de 4,6 milioane de dolari, speculandu-se ca insusi Hugh Hefner ar fi cumparatorul.

21 de doritori au intrat in cursa organizata de eBay, pentru a-si adjudeca locul de veci pozitionat chiar deasupra mormantului divei decedate in 1962. "Lucram acum cu vanzatorul si cu cel care a castigat licitatia, pentru a finaliza tranzactia", a precizat Karen Bard, expert in cultura pop pentru site-ul eBay, refuzand sa ofere detalii suplimentare asupra neobisnuitei tranzactii.

Mormantul licitat, de o mare simplitate, nu se diferentiaza cu nimic de celelalte zeci din cimitirul unde locurile de veci sunt incastrate unele asupra celorlalte. Ceea ce-i da valoare este proximitatea de mormantul lui Marilyn Monroe. Actualul locatar, un anume Richard Ponser, a cerut expres sa fie inmormantat ... pe burta, pentru a sta cu fata spre Marilyn.

Sotia sa, Elsie, acum in varsta de 70 de ani, si-a tinut promisiunea in cei 23 de ani cat a trecut de la inmormantarea sotului, dar in final a decis sa vanda pretiosul mormant, pentru a-si plati datoriile, conform 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.