O vaduva din SUA vinde locul de veci unde este inmormantat sotul sau, situat chiar langa cavoul legendei Marilyn Monroe, pentru a-si plati datoriile.
Elsie Poncher a pus anuntul pe eBay pentru a scoate la licitatie cavoul din Westwood Village Memorial Park, Los Angeles.

"Asta este o oferta unica in viata si chiar in viata de apoi sa-ti petreci eternitatea chiar langa Marilyn Monroe", scrie americanca in anunt. "De fapt persoana care se afla acum acolo se uita chiar la ea", mai adauga Elsie cu o nota de umor macabru.

Cavoul este ocupat acum de catre sicriul raposatului Richard Poncher, mort din 1986, descris de catre sotia sa vaduva ca fiind un fost antreprenor care a cumparat 2 locuri de inmormantare de la jucatorul de baseball Joe DiMaggio, fostul sot al actritei, dupa ce perechea a divortat in 1954.

Marlyn a fost gasita moarta la varsta de 36 de ani, in 1962, in casa sa din Los Angeles. Decesul sau, oficial inregistrat ca o probabila sinucidere prin consum excesiv de medicamente, a fost marcat de lipsa de profesionalism a anchetei politiei.

Elsie Poncher a declarat ca si-ar muta sotul din mormantul actual intr-o cripta daca licitatia ar avea succes, iar pentru ea nu si-ar dori decat o simpla incinerare atunci cand timpul va veni. Potrivit LA Times ea spera sa stranga destui bani pentru a-si plati ipoteca de 1.6 milioane de dolari pentru locuinta sa din Beverly Hills.

"Nu mi-e rusine cu asta"
a declarat ea pentru publicatia americana. "Vreau sa traiasc fara datorii alaturi de copii mei".

Parcul Memorial Westwood Village este locul de odihna a numeroase celebritati inclusiv Dean Martin, James Coburn, Roy Orbison, Truman Capote, Natalie Wood si de curand Farrah Fawcett.

Chiar deasupra criptei actritei Marilyn Monroe si-a cumparat in 1992 locul de inmormantare seful Playboy, Hugh Hefner.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.