Porsche Romania, importatorul marcii germane pe plan local, va lansa pe 12 mai noua generatie Cayenne, care vine si in varianta hibrid cu 380 CP la un pret de 83.800 euro cu TVA.

Porsche CayenneModelul hibrid are un consum mediu de combustibil de 8.5 l/100 km, desi accelereaza de la 0-100 km/h in doar 6,3 secunde.
“Avem deja comenzi ferme pentru modelul Cayenne S Hybrid”, a declarat pentru Wall-Street directorul marcilor Porsche/Bentley/Lamborghini din cadrul Porsche Romania, Adrian Pascu.

Preturile pentru noua generatie Cayenne pleaca de la 59.900 euro cu TVA pentru motorizarea de 3,6 litri 300 CP si pot ajunge la 121.900 euro cu TVA pentru modelul de top de 4,8 litri 500 CP.

Modelul diesel de 240 CP costa de la 64.200 euro cu TVA.

Porsche CayennePotrivit directorului companiei, dupa primul trimestru au fost inregistrate cifre de vanzari asemanatoare cu cele din 2009.
“Conform primului trimestru 2010, volumele sunt comparabile cu cele din anul precedent, iar pana la sfarsitul anului nu intrevad o imbunatatire a situatiei”, a precizat Pascu.

In prezent, cumparatorul de masini sport este mult mai atent cum accesorizeaza masina.

Porsche CayenneMarca Porsche a anuntat la salonul de la Geneva, pe langa noile modele Cayenne (in 5 motorizari) si noua motorizare V6 pentru Panamera (in varianta tractiune spate sau integrala), precum si modelele 911 Turbo S Coupe si Cabrio.

Anul acesta, Lamborghini a prezentat noul model Gallardo 560-4 Superleggera, iar Bentley a lansat Mulsanne.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.