Auto 21 Iulie 2010 00:05
Modelele de colectie create de designeri renumiti sunt scoase la licitatie in scopuri caritabile.

Pe 17 iulie designerii Diane von Furstenberg, Kenneth Cole si directorul de creatie Calvin Klein Collection, Francisco Costa, au dezvaluit publicului modelele MINI, create special pentru evenimentul Life Ball 2010.
in timpul evenimentului celebrii designeri au fost prezenti pe covorul rosu din piata primariei din Viena alaturi de propriile creatii. Bijuteriile pe patru roti au avut parte de o primire calduroasa din partea participantilor la cel mai mare eveniment caritabil european pentru sprijinul luptei anti-SIDA.

Nascuta in Belgia, designerul american de moda Diane von Furstenberg si-a demonstrat creativitatea pe un automobil MINI. Rezultatul este o masina cu mare impact pe sosea, care iese in evidenta prin culoarea rosie a caroseriei acoperita cu buze colorate. Acoperisul si jantele din aliaj se remarca prin albul pur, iar capota este decorata cu initialele designerului.
"Viata este dragoste, dragostea este viata! Am vrut sa creez ceva care celebreaza viata si ne aminteste de importanta sanatatii. Culoarea rosie exprima constientizarea HIV/ SIDA, buzele reprezinta Diane von Furstenberg. Aceasta masina este plina de viata si de iubire", a explicat designerul.

Kenneth Cole, designer newyorkez, a hotarat sa isi exercite talentul pe un MINI Cabrio. El a creat o bijuterie stralucitoare, cu caroseria din metal lustruit. Suprafata caroseriei este acoperita cu strasuri care se gasesc si in interiorul masinii. Creatorul modelului MINI Life Ball mentioneaza: "in colectia noastra intotdeauna scopul este de a imbina armonios moda si functionalitatea. Exact asta reprezinta modelul MINI Cabrio. Este in acelasi timp o masina eleganta si practica. Am creat caroseria masinii din metal lustruit, in conformitate cu linia noastra de accesorii pentru toamna/iarna si i-am aplicat semnatura casei noastre de moda. Speram ca automobilul va incanta pasionatii modei si fanii auto deopotriva si ca va fi achizitionata la un pret ridicat in cadrul licitatiei amfAR. "

Directorul de creatie al Calvin Klein Collection, Francisco Costa, si-a pus amprenta artistica pe un MINI Countryman – cel mai nou model al gamei MINI. Aceasta masina este un statement de moda in culoarea negru mat. intr-un stil minimalist, portierele fata sunt inscriptionate cu logoul Calvin Klein Collection realizat din cauciuc negru.

Citeste si:
Mini elimină definitiv pielea din interiorul viitoarelor modele
Din motive de...

Acest din urma model a fost vandut in schimbul sumei de 40.000 Euro, chiar in aceeasi seara, la Gala amfAR din Viena. Celelalte doua MINI vor fi scoase la licitatie la evenimentele amfAR ce vor urma. Castigurile revin in totalitate Fundatiei Americane de Cercetare anti-SIDA (amfAR). Dr. Wolfgang Armbrecht, Vicepresdinte MINI Brand Management a declarat: “Ne putem mandri cu 10 ani de parteneriat de succes alaturi de Life Ball. Evenimentul reprezinta o platforma excelenta pentru marca MINI, implicarea noastra permitandu-ne sa sustinem in continuare lupta impotriva SIDA.”

MINI la Life Ball 2010

Odata cu aceasta editie a evenimentului de caritate anti-SIDA, se implinesc 10 ani de implicare MINI. Al 18-lea episod Life Ball a avut loc pe 17 iulie la Viena, reusind sa atraga din nou celebritati din intreaga lume. Acest eveniment extrovertit promoveaza toleranta si solidaritatea, reprezentand platforma perfecta pentru a evidentia angajamentul socio-politic al marcii MINI. Lupta impotriva HIV / SIDA este una dintre activitatile importante de CSR ale BMW Group.

Citeste si:
Prim pas după 8 ani de așteptare: s-a organizat licitația pentru...
Prim pas după 8 ani de...

Sursa: BMW


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.