Skoda surprinde si arata un veritabil model low-cost. Noua Skoda Rapid va fi cel mai ieftin model din gama cehilor. Deocamdata e dedicata doar Indiei.
Skoda a lansat pe piata indiana noul model Skoda Rapid, o masina low-cost, cea mai ieftina din gama cehilor. Toti asteptam un model low-cost de la producatorul ceh, dar credeam ca va fi bazat pe conceptul Skoda Mission L, prezentat la Frankfurt.
Noua Skoda Rapid n-are insa nici o legatura cu Mission L, ci cu.. Fabia si Polo. Asa cum vedeti, partea frontala este cea a modelului Fabia, iar spatele este unul in genul Octavia (Laura, pe piata indiana). Per ansamblu, Skoda Rapid este un VW Polo sedan recarosat, platforma fiind cea a modelului german.

Modelul va fi oferit incepand cu aceasta toamna, cu doua propulsoare, unul.. citeste mai multe despre Skoda Rapid pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.