Magdalena Serban, femeia acuzata ca a omorat o tanara dupa ce a impins-o pe sinele de metrou, a fost transferata din arestul Politiei Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava.

"Femeia se afla in custodia Spitalului Penitenciar Jilava si este supravegheata din punct de vedere medical. Ea a fost adusa pe 13 decembrie, ieri seara. Medicul curant va decide, in functie de diagnostic, perioada spitalizarii", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Spitalului Penitenciar Jilava, Denisa Ene.

Ea a precizat ca datele medicale si diagnosticul unei persoane sunt date confidentiale.

Potrivit unor surse judiciare, femeile aflate in celula unde urma sa fie transferata Magdalena Serban, din arestul central al Politiei Capitalei, au protestat fata de prezenta acesteia.

Femeia de 36 de ani care a impins o tanara pe linia de metrou in statia Dristor I, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, insa este executorie.

Femeia a fost pusa sub acuzare de procurorii Parchetului Capitalei pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat si tentativa de omor.

Citeste si:

Momentul in care prima tanara este impinsa in fata metroului, la statia Costin Georgian / VIDEO

Eugen Tomac (PMP): Tanara ucisa la statia Dristor era colega noastra

Femeia care a ucis o tanara la metrou posta pe Facebook mesaje incoerente si il acuza pe fratele ei de abuz sexual


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.