Social 29 Iunie 2017 16:32
Dupa ce a fost propus pentru a prelua din nou functia de ministru al Agriculturii in noul Guvern, Petre Daea a primit joi aviz favorabil in comisiile de specialitate din Parlament, cu 19 de voturi "pentru", 5 voturi "impotriva" si 3 abtineri.

"Sa stiti ca nu intru in categoria celor care critica oaia seara si dimineata mananca branza. Intru in categoria acelora care abordeaza cu seriozitate acest domeniu si pe care il gestionez cu echilibru, in asa fel incat aceasta specie care a avut o crestere importanta in ultima perioada sa isi pastreze ascensiunea efectivului in asa fel incat sa putem valorifica cele 4,8 de hectare de pajisti din Romania, care inseamna deopotriva Olanda, Belgia si Elvetia la un loc", a declarat Petre Daea, citat de digi24.ro.

De asmenea, ministrul a aratat ca nu a fost afectat de criza politica din ultimele saptamani si a lucrat in fiecare zi.

”Daca lucrez astazi, inseamna ca sarbatoresc. Eu in fiecare zi cand lucrez si am rezultate pentru mine este o sarbatoare. Ca este si Sfantul Patru, cu atat mai mult", a subliniat Daea, chestionat daca mai are timp sa isi sarbatoreasca ziua de nume, potrivit romaniatv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.