Un cutremur de 3,7 grade s-a produs, sambata dimineata, in zona seismica Vrancea, in apropiere de orasul Brasov, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Update 14.20

Un nou cutremur s-a produs tot sambata in zona seismica Vrancea. Seismul a avut o magnitudine de 3,9 pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 124.7km, la doar cateva ore de cel localizat in apropiere de Brasov.

Cutremurul a avut loc la o adancime de 70,5 kilometri, epicentrul fiind localizat la o distanta de 42 de kilometri de municipiul Brasov si 119 kilometri de Capitala, anunta Centrul Seismologic Euro-Mediteranean.

Seismul a avut loc la ora 6,49, potrivit stirilekanald.ro.

Cel mai important seism
din acest an s-a produs pe 24 septembrie, la ora locală 2:11, acesta fiind urmat o replica, de 2,7 grade pe scara Richter, la ora 2.48, noteaza romaniatv.net.

Luna aceasta, pe 10 decembrie, un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs in nordul judetului Buzau, la o adancime de 127 de kilometri.

Tot luna aceasta, pe 1 decembrie, un cutremur cu magnitudinea 3,6 s-a produs, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 99,3 kilometri, la mai putin de o zi dupa un cutremur de magnitudine 3,8, produs in aceeasi zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.