Institutul National de Fizica a Pamantului (INFP) a revizuit magnitudinea cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata in Vrancea de la 5,6 la 5,3 si totodata a modificat adancimea la care acesta a avut loc de la 112,3 kilometri, la 91,6. O replica a seismului, de 2,7 pe Richter, s-a produs tot in zona Vrancea, la ora 2.48.

INFP a modificat magnitudinea cutremurului care s-a produs la ora 2.11, in noaptea de vineri spre sambata, de la 5,6, la 5,3.

In acelasi timp, specialistii INFP au revizuit si adancimea la care a avut loc seismul, de la 112,3 kilometri, la 90,6.

Potrivit INFP, o replica a seismului, de 2,7 pe Richter, s-a produs la ora 2,48, tot in zona seismica Vrancea, la o adancime de 76 de kilometri.

Miscarea seismica s-a simtit pe intreg teritoriul Romaniei, dar si in Republica Moldova.

Seismul s-a resimtit in Bucuresti, Iasi, Brasov, Galati si Craiova, dar si in Kiev, Vidin si Sofia, potrivit site-ului earthquake-report.com.

De la inceputul anului au fost inregistrate patru cutremure cu magnitudinea peste 4 grade pe scara Richter, respectiv pe 14 august, 4 august, 1 martie si 7 ianuarie, toate avand epicentrul in zona seismica Vrancea, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.