Social 18 Martie 2016 10:56
Multe femei sunt de parere ca secretul frumusetii consta in trusa de machiaj. Adevarul este ca frumusetea nu este conferita de farduri sau rujuri, ci urmatorii factori creeaza o impresie mai de durata!

Pasiunea

O femeie care isi face timp pentru a-si urma pasiunile, oricare ar fi acestea, intelege ca viata este prea pretioasa pentru a accelera fara a te bucura de o plimbare. O femeie care se bucura de viata si de ceea ce aceasta are de oferit este o femeie admirata. De ce? Pentru ca pasiunea este contagioasa.

Inteligenta

Exista mitul potrivit caruia o femeie frumoasa nu este inteligenta. De fapt, acest stereotip condamna femeile in doua moduri, intrucat se crede ca femeile inteligente nu sunt frumoase. Insa, cunoasterea adevarului nu este numai atractiva, ci esentiala pentru existenta noastra, iar cultivarea intelectului reprezinta arma secreta care te pune mereu intr-o lumina favorabila.

Tenacitate

Nu exista nimic mai frumos decat o femeie care refuza sa renunte. Tenacitatea, fie ca este vorba despre cariera, casatorie sau sanatate, inspira in cele mai multe cazuri. Persoanele luptatoare sunt mereu iubite, scrie lifehack.org.

Dragoste si compasiune

Dragostea, empatia si compasiunea sunt elemente cheie. Compasiunea, fie ca este a unei mame, colege, iubite, mentor sau prietene reprezinta liantul ce mentine relatii. La fel si dragostea, o femeie trebuie sa stie modul in care sa ofere si sa primeasca dragoste, caci in cazul in care o femeie se iubeste mai mult pe ea decat pe cei din jur, nu va putea primi decat acelasi tratament din partea celorlalti.

Incredere

Exista o linie fina intre lauda/aroganta si incredere in sine. Persoanele care cauta lauda sunt egoiste. Increderea presupune o femeie sigura pe sine, pe modul in care arata, vorbeste, gandeste sau actioneaza. O femeie care nu are nevoie de aprobarea celorlalti, este mai atragatoare.

Energie

In cele din urma, cea mai de pret calitate care face o femeie frumoasa poate fi rezumata prin insumarea calitatilor de mai sus si anume: energia. Atunci cand o femeie isi urmeaza pasiunile, isi arata compasiunea, isi exprima dragostea, este inteligenta, refuza sa renunte si este demna, atunci energia sa va fi scanteia care va aprinde totul in jurul sau.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.