Afla cum va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Vremea va fi in general instabila, iar cerul va avea innorari temporar accentuate. Vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice, pe arii extinse in vestul, centrul si nordul tarii, unde cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 35...40 l/mp. In restul teritoriului ploile se vor semnala local. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in majoritatea zonelor, cu viteze mai mari la munte. Temperatura aerului, in scadere in regiunile intracarpatice, va avea valori maxime cuprinse intre 17 si 27 de grade si minime intre 7 si 17 grade.
  • Marti
Vremea se va raci, astfel ca valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice in ultima decada a lunii septembrie; temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 19 grade, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 11 grade. Vor fi innorari si ploi in cea mai mare parte a tarii, iar local cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in majoritatea zonelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.