Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat in Muntii Apuseni, a murit in accidentul aviatic. O studenta ranita grav in accident a incetat din viata, in ciuda interventiei echipei de prim ajutor care i-a facut manevre de resuscitare. Toti ranitii au fost adusi la UPU 1 Cluj.

Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat ca pilotul este mort si ca avionul "este facut praf".

"O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama ca este un avion care a cazut. Avionul este facut praf", a spus Petrescu.

Studenta ranita grav in accidentul aviatic produs luni dupa-amiaza la granita judetelelor Cluj si Alba a incetat din viata, in ciuda interventiei echipei de prim ajutor care i-a facut manevre de resuscitare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Potrivit surselor citate, studenta era in anul V la Institutul de Medicina Militara din Bucuresti.

Ea a fost gasita in stare critica de salvatorii ajunsi la locul accidentului.

Pilotul Adrian Iovan avea o experienta de peste 16.000 de ore de zbor si licentele in termen de valabilitate, potrivit Ministerului Transporturilor.

Iovan avea 55 de ani si o cariera de zeci de ani ca pilot la Tarom si BlueAir.

Dupa pensionare, el le preda studentilor din anii terminali ai Scolii de Piloti si pilota avioane de mici dimensiuni.

Citeste si: Un avion medical s-a prabusit in jud. Cluj. La bord se aflau 7 persoane


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.