Un copil, in varsta de 4 ani, a fost ucis de caini, luni, in Bucuresti, informeaza Romania TV.

Fratele lui, in varsta de 6 ani, a fost si el muscat si se afla sub supravegherea medicilor. Potrivit Primariei Sectorului 2, incidentul tragic s-a produs pe un teren proprietate privata, in zona Parcului Tei.

O femeie a sunat la numarul de urgenta 112, in jurul orei 12.22, si a anuntat ca nu-si mai gaseste unul dintre nepoti.

Conform declaratiilor femeii, la un moment dat, cei doi copii s-au indepartat de ea si au disparut. In timp ce ii cauta, nepotul de sase ani s-a intors cu o rana la picior si a povestit ca el si fratele sau au fost atacati de caini. Baiatul a spus ca fratele lui a fost prins de cainii maidanezi, scrie MEDIAFAX.

Potrivit Primariei Sectorului 2, tragicul accident a avut loc pe un teren proprietate privata.

"Referitor la tragicul accident in care si-a pierdut viata un copil, fiind muscat de un caine, Primaria sectorului 2 precizeaza ca acest incident a avut loc pe un teren proprietate privata, pe strada Tuzla nr. 50, respectivul teren apartine SC Laguna Tei SRL, iar incidentul nu a avut loc in Parcul Tei", a precizat Primaria intr-un comunicat.

Coordonatorul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, Razvan Bancescu, a declarat la B1 TV ca in aceste conditii, Primaria nu are nicio vina.

"Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata. Cainii sunt din preajma parcului si sunt hraniti de iubitorii din imprejurimi", a declarat Bancescu, citeaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.