Societatea comerciala Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, in dosarul in care sunt cercetati Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group si SC Intact Publishing SRL, a anuntat, joi, Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

[UPDATE]

Procurorii au extins cercetarile in dosarul in care sunt cercetati directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, Camelia Rodica Voiculescu, George Daniel Matiescu, SC Antena TV Group si SC Intact Publishing SRL, dispunand inceperea urmaririi penale fata de SC Antena 3 SA, pentru complicitate la santaj, se arata intr-un comunicat de presa al DNA remis, joi, agentiei MEDIAFAX.

Procurorii DNA i-au adus la cunostinta SC Antena 3 SA acuzatiile, a precizat sursa citata.

Anterior, surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca SC Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii.


Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

"Am fost chemat ca martor, sa vedem despre ce este vorba, vin si va povestesc, veti fi aici, fara indoiala", a spus Mihai Gadea la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

La DNA a venit joi si Serban Pop, fost presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), fiind citat in acelasi dosar.

"Esti invitat de doi procurori care pun tot felul de intrebari. Nimic spectaculos. Asa cum le-am spus domnilor procurori, in acest caz nu avem niciun fel de legatura. Domnii lor pot sa investigheze. Convingerea mea ferma este ca Antena 3 nu are nicio legatura in acest caz"
, a declarat Mihai Gadea jurnalistilor dupa ce s-a aflat ca este cercetat penal.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Citeste si:
Primarul Iașiului, Mihai Chirica, este urmărit penal de DNA sub...
Primarul Iașiului, Mihai...

DNA: Seful Antena TV Group s-a folosit de functie pentru santaj


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.