Fostul premier Dacian Ciolos s-a arata neplacut surprins de discursul tinut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si de propunerea acestuia de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Iata postarea lui Dacian Ciolos, dupa propunerea lui Tudorel Toader.

"Ministrul Justitiei cere revocarea Procurorului sef DNA, in urma unui discurs de profesor din alte vremuri, adevarat exemplu de anti-comunicare pentru un demnitar aflat in slujba cetatenilor.

Dupa apelul “Tudorele fa ceva”, domnul ministru si-a pregatit terenul printr-o “declaratie de independenta” ca sa-si ia avant si sa convinga o tara intreaga ca unii pot sta la puscarie pe nedrept din cauza procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

Spune dansul ca DNA si lupta impotriva coruptiei nu inseamna doar doamna Kovesi, dar cand decapitezi o institutie care se apropie periculos de politicieni in functie, asta se numeste timorarea celor care vad ca seful se clatina pentru ca nu vrea sa cada la pace cu cei amenintati.

S-a ajuns intr-o faza in care lupta impotriva coruptiei nu mai e un proces de primenire, ci a devenit un pericol pentru cei care apartin unui trecut in care “mergea si asa”.

Nu stiu cum se va termina acest circ periculos, dar stiu ca nu vom trai intr-o lume mai buna decat daca o vom face noi mai buna".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.