Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, este de parere ca "nu exista niciun motiv real al interzicerii Uber si Taxify".
"Nu exista niciun motiv real al interzicerii Uber si Taxify. Nu au existat plangeri de la nivelul cetatenilor, nu au existat incalcari ale legii de catre companiile respective, ba dimpotriva, chiar companiile contribuie la bugetul local si la imbunatatirea conditiilor de transport din Capitala. Singurul motiv real al deciziei primarului este un lobby puternic, multi bani si beneficii castigate de un grup de interese apropiat primarului general. Fara indoiala ca si Uber si Taxify produc concurenta si nemultumire, dar de aici si pana la interzicerea a doua companii private este cale lunga, iar decizia Primariei intoarce Bucurestiul in timp", sustine Busoi, citat de dcnews.ro.

"Primaria trebuie sa se asigure ca exista posibilitatea unor servicii de taxi la standarde de calitate, care sa corespunda unei Capitale europene, dat fiind foarte bine cunoscute problemele taxiului din Bucuresti. In niciun caz solutia nu este distrugerea serviciului de car sharing, pentru ca acesta contribuie direct la ridicarea standardelor in domeniul transportului privat si la bugetul local", a mai completat liberalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.