Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu ceea ce a vazut in declaratiile deputatului PSD Catalin Radulescu, pe care le-a catalogat ca fiind "excesive".

"Personal, nu sunt de acord cu ceea ce am vazut. Am vazut si conducerea Camerei ca a reactionat. Pana la urma, tine de comportamentul fiecaruia dintre noi. Sigur, sunt declaratii excesive", a afirmat Grindeanu citat de Ziare.com.

Si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca afirmatiile deputatului social-democrat Catalin Radulescu privind protestatarii sunt "neavenite" si "foarte periculoase", iar acesta nu ar mai trebui sa aiba dreptul de a detine arme de foc. Dragnea a sustinut, totodata, ca deputatul "risca foarte multe lucruri" in privinta statutului sau in PSD, o decizie privind excluderea urmand sa se ia in cadrul partidului.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis, marti, dosar penal in cazul declaratiilor deputatului PSD Catalin Radulescu si face cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

De asemenea, dupa declaratiile lui Catalin Radulescu ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunurile cu apa si cele referitoare la mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie, pe care este pregatit sa o foloseasca din nou, trei persoane din judetul Arges au solicitat Parchetului Curtii de Apel Pitesti sa se autosesizeze.

Potrivit procurorului Dinu Dumbrava, de la Parchetul Curtii de Apel Pitesti, nu este vorba despre plangeri penale sau denunturi, ci despre sesizari, care au fost inaintate Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Si Politia Judeteana Arges a anuntat ca s-a autosesizat dupa declaratiile lui Radulescu si face verificari cu privire la respectarea Legii privind regimul armelor si munitiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.