Avand in vedere declaratiile deputatului PSD, Catalin Radulescu din ultimul timp, liderul social-democrat Liviu Dragnea, a afirmat ca acesta "risca foarte multe lucruri".

"Am o parere mai mult decat proasta in legatura cu afirmatiile lui. Mie mi se pare, dincolo de faptul ca sunt neavenite, mi se par periculoase, nu am competente, nu stiu daca mai poate avea dreptul sa mai aiba acele arme. Un om nu se poate juca cu aceste afirmatii amenintand ca le foloseste si sa aiba dreptul sa poarte legal arme", a declarat Liviu Dragnea, citat de digi24.ro.

"O sa discutam in partid lucrul asta, pentru ca nu iau decizii singur", a adaugat el, potrivit b1.ro.

Intrebat daca deputatul PSD risca excluderea din partid, presedintele Camerei Deputatilor a raspuns: "PSD nu este de acord cu asemenea comportament".

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis dosar penal in cazul declaratiilor deputatului PSD Catalin Radulescu si face cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Catalin Radulescu a declarat ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunurile cu apa si ca are o mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie, pe care este pregatit sa o foloseasca din nou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.