In urma afirmatiilor fostului premier Victor Ponta potrivit carora la conducerea Guvernului s-ar afla, in acest moment, patru "piloti", vicepresedintele PSD Olguta Vasilescu este de parere ca aceasta declaratie este la fel ca "apa sfintita - nu face nici rau, nici bine".

"Deciziile cele mai importante totdeauna se iau in partid, pentru ca acest Guvern este rezultatul unui vot adresat a doua partide care la ora asta sunt in Parlament si formeaza o coalitie", a spus Olguta Vasilescu, citata de digi24.ro.

De asemenea, a fost intrebata daca social-democratul face bine prin declaratiile la adresa PSD. Olguta Vasilescu a raspuns: "Depinde ce intelegeti «face bine sau face rau»".

"Cred ca acea declaratie a fost ca apa sfintita - nu face nici rau, nici bine",
a adaugat fostul primar al Craiovei.

"Am vazut si am criticat Guvernul «Ciolos» unde mansa a fost impartita in mod haotic de Presedintele Iohannis cu Premierul Ciolos si cu «Sistemul» - deja 3 piloti !!! Catastrofa era previzibila si inevitabila!

Acum vad Guvernul «Grindeanu» (pe care l-am votat si al carui succes m-ar face foarte fericit si linistit) cum are deja 4 piloti!", a spus Victor Ponta.

Citeste si: Raspunsul lui Dragnea pentru Ponta: Daca ar fi si un copilot, ar fi mai putina suparare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.