In urma afirmatiilor fostului premier potrivit carora la conducerea Guvernului s-ar afla, in acest moment, patru "piloti", liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a oferit o replica la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD.

"Mie mi-a placut expresia cu avioanele, nu prea am ce sa comentez aici. Nu stiu, poate daca ar fi si un copilot, ar fi mai putina suparare", a spus liderul social-democratilor, citat de digi24.ro.

De asemenea, Liviu Dragnea a facut referire si la legatura sugerata de Ponta intre el si OUG 13: "In ceea ce priveste ordonanta, eu am spus tot timpul ca nu am fost implicat, dar daca dansul are alte informatii sa le transmita organelor abilitate".

"Acum vad Guvernul "Grindeanu" (pe care l-am votat si al carui succes m-ar face foarte fericit si linistit) cum are deja 4 piloti! (...) O intrebare simpla: dvs vedeti un avion si in cabina sunt 4 piloti care se imbrancesc si tipa unul la altul va mai urcati in el? Sau daca deja sunteti inauntru va uitati dupa "Iesirea de Urgenta" sau va rugati la Dumnezeu sa ajungeti cat mai repede la aterizare ca sa fugiti mancand pamantul bucurosi ca ati scapat?", a scris Victor Ponta pe o pagina de socializare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.