Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca de la izbucnirea scandalului cu ordonanta privind modificarile codurilor penale, partidul a scazut doar cu doua-trei procente in sondaje, contrazicand astfel afirmatiile primarului Iasiului, Mihai Chirica.

"Nu stiu ce casa de sondare are domnul Chirica. Eu am vazut un alt sondaj acum doua seri. Nu cred in ce spune Chirica. Nu asta are importanta acum. Am vazut alt sondaj de o casa de sondare respectabila. Arata aproape neschimbat, cu cateva procente in jos, 2-3 procente in jos la PSD", a declarat Liviu Dragnea.

De asemenea, liderul social-democrat a fost intrebat daca Mihai Chirica ar trebui exclus din partid, raspunzand ca aceasta decizie trebuie luata de filiala PSD din Iasi, scrie digi24.ro.

"Noi ne-am terminat sondajele pe judetul Iasi si am vazut care a fost impactul acelei ordonante asupra credibilitatii PSD. E destul de greu sa surmontezi o pierdere de vreo 23 de procente", a declarat zilele trecute Mihai Chirica, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.