Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri ca dosarele in care este implicat nu ii afecteaza planurile politice pentru ca stie ca nu a incalcat legea.

"Nu ma incurca pentru ca stiu ca nu am incalcat legea", a raspuns Traian Basescu, intrebat daca dosarele in care este implicat ii afecteaza planurile politice.

Traian Basescu s-a prezentat miercuri la Judecatoria Sectorului 5, unde se judeca redeschiderea dosarului rapirii jurnalistilor romani, scrie MEDIAFAX.

Fostul presedinte ar urma sa isi anunte in aceste zile inscriere in PMP.

Saptamana trecuta, Basescu preciza ca va face anuntul pana la 10 octombrie, mentionand ca vrea sa creeze "un partid nou, care sa nu fi fost implicat in toate compromisurile perioadei de tranzitie" si ca nu trebuie sa fie neaparat "autoritatea executiva zero" a formatiunii. De asemenea, el nu a exclus posibilitatea de a candida din nou la Primaria Capitalei. "Nu spun nici nu, nici da. (...) Abia construim un partid, vedem pe urma", a declara el, saptamana trecuta.

Pana acum, fostul sef al statului este implicat in trei dosare penale: dosarul rapirii jurnalistilor romani, dosarul Casa Mihaileanu si dosarul de santaj deschis ca urmare a plangerii penale depuse de senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea, in care Basescu a cerut medierea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.