Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, dupa inchiderea urnelor, ca "votul a decurs fenomenal" si a multumit tuturor romanilor.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, dupa inchiderea urnelor, ca "votul a decurs fenomenal" si a multumit tuturor romanilor, totodata el cerand Guvernului "sa faca un efort" si sa prelungeasca votarea in diaspora. El a spus ca Guvernul trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru modul de organizare a alegerilor, scrie MEDIAFAX.

"Dragi romani, ati fost niste eroi, astazi. Votul a decurs fenomenal. O prezenta enorma, astazi, la vot. Va multumesc tuturor ca ati iesit sa votati presedintele Romaniei. Un gand special si respect tuturor celor care au votat in diaspora, cu toate ca in foarte multe locuri a fost nevoie sa astepte foarte multe ore pana au reusit sa isi exprime votul", a afirmat Iohannis, la sediul ACL.

Iohannis a mentionat ca modul in care au decurs alegerile demonstreaza ca legislatia electorala trebuie imbunatatita. Iohannis a mentionat ca rezultatul "din aceasta seara" este foarte bun.

De asemenea, Iohannis a declarat ca "rezultatul din aceasta seara este foarte bun", ca nu ii este frica si ca va avea emotii pana cand Curtea Constitutionala va da verdictul final. "Mai am emotii, da! Voi avea emotii pana cand Curtea Constitutionala da verdictul final. Din acest motiv i-am rugat pe cei din sectii mare atentie, mare atentie la numarare, mare atentie la raportare, alegerile se termina exact atunci cand Curtea Constitutionala le valideaza", a precizat Klaus Iohannis.

"Rezultatul din aceasta seara este foarte bun. Nu mi-e teama" a precizat Iohannis, intrebat daca este castigator.

Citeste si: Rezultate ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Ponta sau Iohannis? Cine va fi noul PRESEDINTE?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.