Politica 26 Mai 2014 10:58
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca scorul partidului la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor, precizand ca el isi va tine promisiunea legata de scorul formatiunii si ca va face acest anunt in sedinta BPN.

UPDATE:

Crin Antonescu a declarat, luni, ca a demisionat din fruntea PNL, el precizand ca BPN al PNL, care a demisionat, asigura conducerea pana la Congres.

El a spus ca Delegatia Permanenta pentru stabilirea datei si ordinii de zi a Congresului PNL va avea loc miercuri.

Antonescu a spus ca BPN al PNL, demisonar, va asigura conducerea formatiunii pana la Congres.


UPDATE:

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a prezentat demisia din fruntea partidului in cadrul sedintei Biroului Politic National, precizand ca decizia sa este irevocabila si unilaterala, dupa ce mai multi lideri i-au sugerat sa renunte la acest demers, au precizat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Antonescu a facut anuntul demisiei in cadrul sedintei BPN, dupa ce a fost aprobata propunerea sa ca europarlamentarii liberali sa se afilieze PPE.

O serie de lideri din BPN i-au sugerat sa renunte la aceasta decizie, insa Antonescu a precizat ca decizia sa este irevocabila si unilaterala. De asemenea, BPN a convocat Delegatia Permanenta a PNL care va stabili data congresului extraordinar.


UPDATE:

Crin Antonescu declara, intr-o postare pe Facebook, ca rezultatul PNL este sub asteptarile liberalilor, el precizand: "Am anuntat in aceasta dimineata, intr-o conferinta de presa, ca imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea Partidului National Liberal!".

"Este evident ca la un rezultat de 15% PNL nu poate fi multumit! Este un rezultat sub asteptarile noastre si asa cum am anuntat neatingerea obiectivului stabilit e un esec pe care ca presedinte mi-l asum! Am anuntat in aceasta dimineata, intr-o conferinta de presa, ca imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea Partidului National Liberal! Voi anunta acest lucru in sedinta Biroului Politic National voi anunta acest lucru colegilor mei si vom lua deciziile care se impun acolo!", se arata in postarea lui Antonescu.


"La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi multumit, este un rezultat sub asteptarile noastre. Asa cum am anuntat din campanie, neatingerea obiectivului este un esec pe care ca presedinte mi-l asum. Evident ca imi voi tine cuvantul, nu s-a pus niciodata problema alfel. In sedinta de la ora 14.00 voi anunta colegii si vom lua decizia acolo", a afirmat Crin Antonescu, potrivit MEDIAFAX.
Citeste si:
Israelul cere demisia secretarului general al ONU. Guterres:...
Israelul cere demisia...

Antonescu a declarat, in mai multe randuri, ca daca PNL obtine mai putin de 20% la europarlamentare va demisiona de la sefia partidului.

Citeste si: Europarlamentare 2014: BEC a anuntat primele rezultate oficiale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.