Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, fiind intrebat despre eventuala excludere din partid a lui Cristian Preda, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, ca la sedinta BPN de peste o saptamana se vor lua anumite masuri, pentru a nu fi corelate actiunile PDL cu cele ale "altui partid".

Intrebat, dupa sedinta Colegiului Director al partidului, daca s-a discutat despre atacurile unor membri ai PDL la adresa conducerii partidului, Vasile Blaga a raspuns: "Noi am spus de fiecare data: toate la timpul lor. Timpul se apropie, pentru ca, daca nu se simt asa bine in partid si, sigur, unii isi doresc, probabil, din nou demnitati nationale si internationale si ii preseaza timpul, sa ia decizia pe care si-o doresc cat mai repede cu putinta in folosul lor si al partidului".

Potrivit MEDIAFAX, Blaga a adaugat ca aceia care tin la partid au fost duminica la sediu, unde s-au sarbatorit 20 de ani de la infiintarea PDL.

"Cei care tin la partid, o parte din ei, au fost ieri la sediul partidului. Nu vad nicio problema cu faptul ca unul sau altul... Sigur, sunt majori, isi pot cauta un alt drum in viata, dar asta nu va afecta cu nimic mersul PDL", a spus liderul PDL.

Intrebat daca acesta este un ultimatum dat lui Cristian Preda, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, Blaga a precizat: "Nu o spun pentru prima data, o spun de o luna si jumatate. Am spus ca toate la timpul lor. Concret, unele masuri le vom lua la Biroul Permanent de saptamana viitoare".

Blaga nu a vrut sa precizeze daca va propune excluderea celor care critica partidul.

"Concret, o sa vedeti exact lunea viitoare ce voi propune. Nu as vrea sa corelati actiunile noastre cu ale altui partid care isi ia anumite masuri. Ce face partidul nostru, veti vedea saptamana viitoare", a spus el.

Liderul PDL a mai spus ca nu ii va invita pe cei in cauza la sedinta BPN de lunea viitoare, aratand ca toti cei 300.000 de membri de partid au acelasi statut, drepturi si obligatii.

"Nu vad de ce cineva ar trebui sa fie tratat intr-un mod special fata de altcineva", a adaugat Blaga.

Citeste si:
Cristian Preda: Impresia mea e ca presedintele vrea sa forteze...
Cristian Preda: Impresia mea...

Citeste si: Paleologu, despre Blaga: Amenintarile si insultele nu consolideaza PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.