Politica 27 Mai 2013 11:19
Deputatul PDL Theodor Paleologu scrie, pe Facebook, ca presedintele PDL, Vasile Blaga, nu intelege ca amenintarile si insultele, proferate personal sau prin interpusi, nu pot duce la consolidarea partidului.

"In continuare Vasile Blaga nu intelege ca amenintarile si insultele, proferate personal sau prin interpusi, nu pot duce la consolidarea partidului. Care au fost mesajele de la petrecerea de ziua partidului? «Sa plece» (TRU) si «praful si pulberea» (Blaga). Cata inconstienta!", comenteaza Paleologu pe Facebook.

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL, "daca le este lehamite" de partid.

"Daca le este lehamite, sa plece!", a declarat Traian Ungureanu, duminica, pentru MEDIAFAX, referindu-se la Teodor Baconschi si Cristian Preda.

El s-a aratat nemultumit de declaratiile si criticile acestora la adresa PDL.

"Teodor Baconschi a dat peste cap agenda dreptei. Lumea asteapta totusi o lamurire. Ce vine mai intai: teoria dreptei sau discutia despre destinatia boschetilor din Parcul Herastrau? Cristi Preda, un alt membru care nu s-a dat plecat din oribilul PDL, vorbeste de PDL ca partid anti-Basescu. Asta e culmea! Tu lovesti, tu dai cu capul in gura, tu dai cartonas rosu! Atentie la penibil!", a mai spus Traian Ungureanu.

Cristian Preda a spus ca vede in mesajul transmis de Traian Ungureanu "expresia disprețului fața de membrii simpli ai PDL", el apreciind totodata ca actuala conducere a partidului e o frana pentru politica democratica,iar militantii merita o soarta mai buna si spera ca se va ivi curand o oportunitate.

La randul sau, Teodor Baconschi a apreciat ca Traian Ungureanu i-a transmis un mesaj intr-un limbaj nedemn de un om cu pretentii de intelectual si mentioneaza ca el nu mai spera nimic de la PDL, sustinand ca "putregaiul intern e prea mare", iar corpul nu mai poate fi operat.

Citeste si: Blaga: Praful si pulberea se vor alege de cei care cred ca pot functiona in afara PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.