Deputatul George Becali a luat cuvantul, luni, in plenul Camerei, anuntand ca a demisionat din PNL si ca ramane afiliat grupului liberal si USL, el aratand ca nu demisioneaza si din Parlament si ca sta drept in fata tarii, a Parlamentului si a lui Dumnezeu.

"Va anunt demisia mea ca membru PNL. Vreau sa va spun ca raman afiliat grupului PNL si USL, adica ideilor pentru care am luptat in campania electorala", a spus Becali, potrivit MEDIAFAX.

El a tinut sa le raspunda celor care il vor intreba de ce nu demisioneaza si din Parlament.

"Stiti de ce, stiti pentru ce. Unii vor spune si probabil presa de ce nu-si da demisia din Parlamentul Romaniei. Atunci am sa va raspund asa: unchiul meu a fost condamnat 25 de ani. Dupa 15 ani, cand a venit de la puscarie, a fost intrebat: «Mache, nu-ti pare rau de toata tineretea pe care ai pierdut-o?» Si a spus asa: «Daca faceam cinci zile pentru ca am furat o gaina ma spanzuram, de demnitate si de onoare. Am facut 15 ani pentru ca am luptat pentru o idee si acum as pleca pentru aceesi idee inca o data»", a spus Becali in plenul Parlamentului.

El a precizat ca sta drept in fata tarii, a Parlamentului si a lui Dumnezeu, pentru ca "acea fapta" nu am facut-o, adaugand: "Stiti dumneavostra despre ce e vorba in condamnarea mea".

"Deci eu va raspund asa: stau drept in fata tarii, in fata Parlamentului si in fata lui Dumnezeu pentru ca acea fapta nu am facut-o si stiti dumneavostra despre ce e vorba in condamnarea mea. Doamne ajuta!", a incheiat Becali.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv de completul de cinci judecatori al instantei supreme la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse si in cazul garzilor sale de corp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.