George Becali a fost gasit vinovat in dosarul in care era acuzat ca a sechestrat trei persoane.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, luni, condamnarea lui Gigi Becali la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane. Decizia instantei supreme este definitiva si irevocabila.

Dupa ce a aflat verdictul, Becali a declarat ca se va tine de promisiune si va parasi definitiv Romania.

"Fac exact ce v-am spus. Aici in Dubai langa biserica crestina sunt niste case frumoase. Eu nu mai am ce cauta niciodata in tara aia. Eu inca nu cred. Nu mai ma consult cu niciun avocat, eu stiu ce am de facut", a declarat Gigi Becali la Romania TV.

Deputatul a mai precizat ca va demisiona din PNL.

"Demisionez din PNL pentru ca nu vreau sa-i fac probleme lui Crin Antonescu. (...) Daca Crin Antonescu crede ca nu trebuie sa-mi dau demisia, daca spune nu, atunci raman in partid. Toate mi se trag de la politica. Asta mi-a spus si nevasta-mea", a spus Becali.

"Trebuie sa vad cum fac cu mama. Mama, saraca, nu are ce sa faca, nu pot sa o duc in strainatate. Dar nici fara mine nu poate sa traiasca, moare. Dar daca moare mama, trebuie sa plateasca toti pentru abuzurile facute", a precizat deputatul liberal.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a dat aceasta sentinta in dosarul in care omul de afaceri Gigi Becali este acuzat ca a ordonat sechestrarea mai multor persoane dupa ce acestea i-au furat autoturismul. Procurorii au cerut o pedeapsa de 11 ani pentru Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.