Liderul PDL Elena Udrea afirma ca nu stie la cine s-a referit Traian Basescu cand a vorbit despre "prezidentiabilul" din PDL.

Udrea crede ca Emil Boc ar putea fi "prezidentiabilul de peste un an si jumatate", pentru ca mandatul de premier al acestuia incepe sa fie reevaluat, regandit.

"Eu nu stiu la cine s-a referit domnul presedinte, dar ma gandesc ca domnul Emil Boc ar putea sa fie prezidentiabilul de peste un an si jumatate al partidului, avand in vedere faptul ca mandatul de prim-ministru al lui Emil Boc incepe sa fie regandit, reevaluat, prin comparatie cu ceea ce se intampla acum, cu ceea ce face actualul Guvern USL si actualul prim-ministru, Victor Ponta", a spus Udrea potrivit RFI.

"Deci eu cred ca Emil Boc poate fi un prezidentiabil pentru Partidul Democrat Liberal, peste un an si opt luni", a concluzionat Udrea, citata de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.