Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca PDL are un prezidentiabil acum in interiorul sau, care este barbat.

"PDL are prezidentiabil in momentul de fata. Oameni care sa se bata de la egal, la egal. Cu notorietate, cu tot ce trebuie", a spus Basescu.

Potrivit presedintelui, PDL se confrunta cu "o incapacitate de a vedea ziua de maine a celor care conduc azi PDL".

Presedintele a mai spus ca nu o sa poata sa spuna niciodata ca nu ii mai iubeste pe cei din PDL, dar actualul partid nu mai seamana cu partidul din care el a plecat pentru a fi presedinte sau cu cel condus de Emil Boc.

"Niciodata nu ma simt aproape de ei, sa nu-i iubesc pe pedelisti (...) PDL de acum, asa cum este in acel moment, nu mai seamana cu PDL care era cand eu am plecat si o buna parte din perioada in care a fost condus de Boc. Nu mai are valori, nu mai are... Seamana tot mai mult cu - nu vreau sa jignesc PSD-ul, seamana cu FSN-ul. In interior seamana cu FSN-ul, si vreau sa ne intelegem de la bun inceput: pentru mine PDL nu mai este un instrument politic. Pana cand imi termin eu mandatul nu ma mai poate ajuta in atingerea obiectivelor. Daca ma poate ajuta cineva este chiar Guvernul cu care am semnat un pact, cu premierul, care vizeaza revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativa si legea sanatatii", a sustinut Basescu, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.